Før du begynder

iPhoneiPadApple TVMac ( af katastrofale
  • En kvalificeret forbundet Odyssey Profil
  • Den påtænkte venes sidste fire kode tegn eller tilknyttede e-mails

Hvad venskaben giver

Bekræftet Odyssey Venner kan blive inviteret til en Watch Party Eller en serie lås. En venskabsforespørgsel skal accepteres, før personen bliver en tilgængelig bekræftet ven.

Venner er ikke forbundet med nogen til din leverandørkonto, leverer en film eller giver medier rettigheder. Odyssey Spil medier fra autoriserede kilder, som deltagerne forbinder. Hold fuldt ledelseskoder, kildeforslagsord og invitationslinks private.

Find venner og invitationer

Åbn Settings → SharePlay & Watch Party Venner og inviteringer. Brug en kvalificeret forbindelse Odyssey Det er profil. Venner er ikke tilgængelige for Børn profiler i den nuværende indfødte kilde.

Denne side skiller indkommende venner anmodninger, udkommende anmodninger, bekræftede venner og Watch Party Indbydelser . Behandle disse lister som forskellige trin i stedet for at antage, at hvert vist navn allerede er en ven.

Send og accepter en anmodning

  1. I Tilføj venIndtast personens identifikator i 4 Sidste kode tegn eller e-mail.
  2. Indtast A Privat navn Så kan du genkende dem.
  3. Vælg Send en ven forespørgsel.
  4. Tjek Udløber anmodninger. Venter svar Det betyder, at modtageren ikke har accepteret det endnu.
  5. Modtageren åbner sine egne venner og invitationer og vælger accepterer eller afsked under kommende anmodninger.
  6. Brug af Opdater Hvis du skal afvise resultatet.

Brug de sidste fire tegn, når det er den anmodede identifikator. Send ikke den fulde ledelseskod som en arbejdskraft. Hvis du bruger en e-mailadresse, skal den identificere en konto, som tjenesten kan matche; ikke alle spillerkontoer har nødvendigvis en e-mailadresse.

Rediger en nickname eller fjerne en ven

Vælg Edit navn under en bekræftet ven, indtast det nye private navne og vælg Beskytt navn. Annuller Lad dig gå ud af edit. Et navne er dit anerkendelsesbeskyttelse, ikke et kontonavne for den anden person.

Vælg Fjern ven Og bekræft, om du ikke længere vil have venskab. Hvis du også deltager i en serie Lock, se på den lås og brug dens eksplicite afladningshandling som nødvendigt. Antag ikke, at lukket af Venner-skærmen forlader en fest eller en lås.

Hvor leveret, vises en venes portræt på den indfødte liste. Du kan ikke erstatte en anden persons billede fra din konto.

Blokere, afblokkere eller afblokkere en bruger

Den nyeste indfødte Friends & Invitations-skærm tilbyder Rapport eller blok ved siden af en bekræftet ven, en indkommende anmodning eller en Watch Party Indbydelse, når den tilknyttet tjeneste udsender sikkerhedsværktøjer.

  1. Vælg Rapport eller blok Ud over den påtænkte person.
  2. For en rapport skal du vælge den relevante Grunde og anmeldelse Blokerer også denne brugersom begynder at være aktiveret.
  3. Vælg Send en rapport og blokEller slå den toggle ud og vælge Send rapport. Læs resultatet før du forlader.
  4. For at blokere uden at sende en rapport, brug Blok bruger I den separate blok.

Blokering fjerner venskab og vedvarende anmodninger og invitationer, og forhindrer nye anmodninger og invitationer mellem kontoer. Lad alle nuværende Watch Party separat i det. For at vende blokken tilbage senere, vender du tilbage til Blokerede brugere og vælger Unblock brugeren. At afblokkere genopretter ikke gamle venskaber eller invitationer.

Rapportskærmen forklarer, hvad den sender til Odyssey Støtte. Det sender ikke legitimationsoplysninger til udbyderen, stream-URL-adresser eller invitationstoken. Hvis sikkerhedsværktøjerne ikke er tilgængelige, skal du opdatere eller bruge Støtte. Ingen responstid eller resultat er lovet.

Brug venskab

For en film eller episode, åbne Watch Party Tag på lobby, start partiet og vælg Inviter venner. Pickers kan vise Ofte kontakt foran andre venner. En ven får en Watch Party En indbydelse, som de kan acceptere eller afvise.

For delt episode pacing, skab en serie lås og vælg bekræftede venner under Venner på andre Odyssey-kontoer. Det producerer en serie Lock invitation, hvis accept og fremskridt regler adskiller sig fra en Watch Party.

Arbejdet eksempel

Quinn spørger en ven om de sidste fire tegn i deres Odyssey Kode af . Quinn tilføjer disse tegn med et huskerligt privat navne og sender en anmodning. Venner kontrollerer senderen, før de accepterer.

Da deres filmnat begynder, vælger Quinn, at han bekræfter ven i Invite Friends. Ingen person sender sin fulde konto kode eller kilde adgangskode. Begge har stadig brug for en tilladt kilde til samme film for at tilslutte sig titlen-baseret Watch Party.

Vanlige problemer og spørgsmål

Send en ven forespørgsel er disabled: udfyld både identifikatoren og den private navne, og vent på enhver aktiv anmodning til at afslutte.

Ansøgningen kan ikke indgives: Tjek de fire tegn eller e-mail med den pågældende person. Retur senere, hvis service adgang er utilgængelig; afsløre ikke en fuld kode i processen.

Venner er ikke tilgængelige for denne profil eller konto: Se det tilknyttet konto og den aktive profil. Begrænsninger eller en konto-tilkoblingstilstand kan forhindre adgang.

Det er ikke en person, der inviterer venner: bekræftede, at de accepterede venens anmodning og forfris. En enkelt anmodning giver dem ikke en bekræftet kontakt.

En invitation forsvandt: Indbydelser kan udløbe eller allerede bruges. Spørg værten om at kontrollere den aktuelle session i stedet for at gentage en gammel link.

Sidste check: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 kilde snapshot (opbygge 1037); tilgængeligheden af udgivelser kan variere.
Aktuelle kontroler gennemgået 2026-10-21 mod 2.101 Kilde bygning 1194. Den oprindelige arbejdsproces verifikation dato er bevaret.