Επιστροφή στο Odyssey

Λογαριασμός διαγραφής

Διαγράψτε το δικό σας Odyssey Τα δεδομένα.

Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα ένα Odyssey player λογαριασμό και τα συναφή συγχρονισμένα δεδομένα χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.

Αναβαθμισμένες οδηγίες διαγραφής 24 Αυγούστου 2026