Tilin poistaminen
Poista oma Odyssey ja dataa.
Voit poistaa pysyvästi Odyssey player tili ja siihen liittyvät synkronoidut tiedot ilman yhteydenottoa tukea.
Poistamisohjeet päivitetään 24 Elokuussa 2026
Poista web-hallinnon kautta
- Avaa odysseyplayer.com/hallinta.
- Rekisteröidy pelaajan osoittaman hallintokodin kanssa tai sähköpostisi ja salasanan kanssa, jos tilisi käyttää sähköposti rekisteröintiä.
- Avaa Tilit ja tiedot.
- valita Poista tili.
- Vahvista hallintokodin tai tilin salasanan kanssa ja valitse sitten Poista pysyvästi.
Tämä poistaa tilin, salattu lähteen rekistereitä, profiileja, katselu ja kirjasto tilaa, hakua ja mieltymyksiä, istuntoja, liitetty laitteisto aktivointi, suosituksen tilaa, ja omistettu hallinta koodeja.
Jos et voi allekirjoittaa
Sähköposti [email protected]. Sisältää pelaajan osoittama hallintokode tai sähköpostiosoite, joka liittyy sähköpostiilitietoon. Tarkistamme pyynnön ennen poistoa suojata tili valtuuttamattomalta poistokselta.
Mitä poistaminen ei poista
App Storen ostohistoria ja maksulistot tarkistetaan Apple. Poistaa yksi Odyssey Tilin ei peruuteta tilausta tai lähetä palautusta. Käytä Odyssey Asetukset, joilla poistetaan ja poistetaan tilin tallennukset, jotka on tallennettu Apple TV. Sovelluksen poistaminen poistaa sen paikallisen säiliön, mutta alusta voi säilyttää Keychain-rekisterit, kunnes ne on nimenomaisesti poistettu. Palvelintilin poistaminen estää paikallisten tallenteiden synkronoinnin uudelleen.
Poistamisen jälkeen
Poisto on pysyvä ja lähteiden luottamuksellisuutta ei voida palauttaa. Rajoitettu turvallisuus, petosten ehkäisy, liiketoimet tai oikeudelliset rekisterit voidaan säilyttää, jos laki edellyttää. Varmuuskopiointi päättyy normaalin suojattujen varmuuskopiointipisteiden kierrosta.