חשבון מחיקה
הסר את שלך Odyssey נתונים
ניתן למחוק באופן קבוע את Odyssey player חשבון ונתונים מקושרים הקשורים אליו ללא קשר לתמיכה.
הוראות הפריסה מתעדכנות 24 אוגוסט 2026
הורד באמצעות ניהול אתר
- פתיחה Odysseyplayer.com / ניהול.
- היכנס עם קוד הניהול המוצג על ידי השחקן, או עם הדואר האלקטרוני שלך ואת הסיסמה אם החשבון שלך משתמש בדואר אלקטרוני היכנס.
- פתיחה חשבון ונתונים.
- בחר למחוק חשבון.
- בדוק את קוד הניהול או הסיסמה של החשבון ולאחר מכן בחר הסרת קבוע.
זה מוריד את החשבון, רשומות מקור מוצפנות, פרופיל, מצב הצפייה והספריה, חיפושים והעדפות, ישיבות, פעילויות מכשיר מחובר, מצב המלצה, וקודים ניהול בבעלות.
אם אינך יכול להירשם
דואר אלקטרוני [email protected]. כולל את קוד הניהול המוצג על ידי השחקן או את כתובת הדואר האלקטרוני הקשורה לחשבון דואר אלקטרוני. אנו נבדוק את הבקשה לפני השמירה כדי להגן על החשבון מפני הסרת לא מורשה.
מה הסרת לא מוחק
היסטוריית הרכישה של App Store ורישומים התשלום נבדקים על ידי Apple. להסיר A Odyssey החשבון אינו מבטל מנוי או מספק החזר כספי. שימוש Odyssey הגדרות כדי לפתוח ולמחוק את רשומות החשבון מאובטח על Apple TV. הסרת האפליקציה מוחקת את המכולת המקומית שלה, אך הפלטפורמה עשויה לשמור את רשומות Keychain עד שהם ניתנים לתיקון מפורש. הסרת חשבון השרת מונעת מחדש את הקלטות המקומיות.
לאחר הפריצה
הסרתו היא קבועה ואין אפשרות לשחזר את זיהוי המקור. אבטחה מוגבלת, מניעת הונאה, עסקה, או רשומות משפטיות עשויים להישמר כאשר זה נדרש על פי החוק. גיבוי נעלם באמצעות סיבוב גיבוי מוגן רגיל.