Voordat je begint

iPhoneiPadApple TVMac (de katholieke
  • Connected Odyssey profiel
  • Precieze serie metadata en volledige episode lijst
  • Minimaal twee deelnemende profielen of selecties

Wat je zal bereiken

Series Lock helpt een groep om te voorkomen dat ze naar het volgende episode gaat voordat iedereen klaar is. Het houdt de aflevering voltooid voor de deelnemers die u kiest en controleert dat vooruitgang wanneer een deelnemer een aflevering begint.

U kunt profielen op uw Odyssey Account en geaccepteerd Odyssey Vrienden . Een vriend komt bij met een profiel op zijn eigen account. Ieder persoon heeft nog steeds toestemming voor toegang tot de serie via zijn eigen beschikbare bron. Odyssey geen media levert en een lock invitatie biedt geen toegang tot de aanbieder of mediarechten.

Voordat je begint

Gebruik een profiel die verbonden is met uw Odyssey Het account. Series Lock vereist ten minste twee selecties in totaal, inclusief uw eigen profiel. Een tweede huishoudelijke profiel of een geaccepteerde vriend kan de andere deelnemer zijn.

De serie heeft ook een exacte metadata match en een volledige episode lijst nodig. Metadata is de identificatie die de titel verbindt met de juiste serie, seizoenen en episodes. Als de titel verkeerd is overeenkomstig, fix dat voordat u de lock maakt.

Als u wilt dat u PIN voor het bekijken van elkEen profiel maken PIN Voor elk geselecteerd huishoudelijk profiel eerst. Een vriend die een beschermde lock accepteert, heeft ook een PIN Voor het profiel dat je kiest.

Maak de lock

  1. Open de informatiepagina van de serie. op iPhone, iPad of Mac (Catalist) kies voor Lock serie. Aan Apple TV, open de ⋯ Menu en kies Lock serie.
  2. Kies een ondersteunde gedeelde Mode: Separatiële voor een afzonderlijke aflevering of Samen voor gedeelde voltooiing. Als uw app ook Persoonlijk is, lees dan het De huidige service beperking voordat je het gebruikt.
  3. Beslist of het mogelijk is PIN voor het bekijken van elk.
  4. Onder Profiles op dit accountSelecteer de deelnemende profielen. Uw actieve profiel is al geselecteerd.
  5. Onder Vrienden op andere Odyssey-accountsSelecteer de geaccepteerde vrienden die u wilt uitnodigen.
  6. Kies Lock serie En wacht op het resultaat. Een geblokkeerde knop betekent meestal dat minder dan twee deelnemers worden geselecteerd of een verzoek nog steeds in de loop is.

De beperkte profielen met de etikettering Kinderen profielen kunnen deelnemen aan huishoudelijke locks. Het kiezen van een voorkomt het toevoegen van vrienden van andere accounts; hun vooruitgang wordt niet gedeeld door die cross-account flow. Deze beperkingscontrole verandert niet Odyssey‘s 18+ Toegangseisen vereist.

Kies de juiste regels vooruitgang

In SeparatiëleElke deelnemer beëindigt episodes op zijn eigen profiel. Iemand die vooruit wacht tot de anderen de vorige episodes hebben voltooid. Een later episode kijken verwijdert geen gap eerder in de serie.

In SamenEen aflevering die wordt gemarkeerd door één deelnemer wordt behandeld als gemarkeerd voor alle deelnemers. De bestaande voltooiing wordt in aanmerking genomen wanneer de lock wordt gemaakt, en het toetsen aan een Together lock kan ook de bestaande voltooiing bevinden. U gaat akkoord met uw startpunt voordat u deze modus kiest.

Serie Lock volgt de afsluiting van de episode. Het creëert geen synchroniseerde playback-sessie. Gebruik Watch Party Als je wilt delen van de playback controls.

Werkzaam voorbeeld

Alex en Morgan kijken op afzonderlijke avonden naar een drama van zes afleveringen. Alex maakt een afzonderlijk slot en selecteert het profiel van Morgan. Beide eindigen aflevering één. Alex maakt aflevering twee af, terwijl Morgan dat nog niet heeft gedaan. Wanneer Alex aflevering drie probeert, laat het slot zien op wie er nog wordt gewacht.

Morgan voltooit aflevering twee op het deelnemende profiel. Zodra die voltooiing de service bereikt, wordt aflevering drie beschikbaar binnen het gedeelde tempo. Het openen van aflevering twee of het kort beginnen is niet hetzelfde als het afronden.

Revieer, uitbreid of verwijder de lock

Terug naar de serie en kies Hoofdstukken van Serie Lock. Je kunt ook open Settings → Profiles → Manage Family Profiles → My Series Locks. Het managementscreen toont deelnemers, hun volgende episode, getallen en uitnodigingen die nog steeds op aanvaarding wachten.

De schepper kan gebruik maken van Nieuwe episodes verfrissend van die serie om nieuw beschikbaar episodes toe te voegen na de bestaande bestelde lijst. Dit is nuttig wanneer een nieuw episode verschijnt nadat u de lock hebt gemaakt.

De schepper ziet Verwijder de lock• een andere kwalificerende deelnemer ziet Laat het lock. Het verwijderen van de lock beëindigt zijn wachtregel. Het verlaten verwijdert uw deelname. Geen actie levert of verwijdert de bronmedia. U kunt de modus of de selectie van de deelnemers niet bewerken die in de versie die hier is omvat. Bekijk de groep voordat u de lock maakt.

Als iets niet werkt

De serie kan niet worden gesloten: Controleer de metadata match en herladen de episodelijst. De app weigert een gedeeltelijke of onzeker lijst in plaats van een bestelling te getuigen.

Een vriendje ontbreekt: eerst de vriendinverzoek bevestigen in Vrienden & uitnodigingen. Een uitstekende vriendschapsverzoek is anders dan een geaccepteerde vriendschap en een serie Lock uitnodiging.

De lock kan niet verfrissend worden: Controleer de accountverbinding en probeer het nogmaals. Access wordt gecontroleerd met de service vóór het afspelen; een offline of mislukte check is niet de bevestiging dat de groep is gevangen.

Een deelnemer verschijnt vooruit: Bekijk het deelnemende profiel en bestaande gewaardeerde geschiedenis. Samen en op een afzonderlijke wijze behandelen we de voltooiing anders.

Snelle antwoorden

Kan ik een serie alleen voor mezelf sluiten? De gedeelde en gescheiden locks vereisen ten minste twee deelnemers. Nieuwe apps tonen ook Persoonlijke, maar de ingestelde service accepteert het nog niet. Zie personal locks and PINs Voor de grenzen.

Kan ik een wacht overwinnen? Kijk hoe dan ook kan de aangevraagde aflevering goedkeuren. Een beschermde lock vraagt om dat profiel PIN. Het blokkeert de hele app-sessie niet.

Laatste check: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Bron snapshot (bouw) 1037); beschikbaarheid van de release kan variëren.
Updated controles beoordeeld 2026-10-21 tegen 2.101 Bron bouwen 1194. De oorspronkelijke werkvormverificatiedatum wordt bewaard.