Før du begynner

iPhoneiPadApple TVMac
  • En aktiv Odyssey profil og autorisert tilgang til en tilknyttet kilde.

Velg listen som matcher din intensjon

Favorittene og watchlisten er separate. En favoritt markerer noe du ønsker å holde nær; Min liste er en nyttig kort liste for senere visning. En tittel kan tilhøre begge deler, og ingen handling laster ned videoen eller garanterer at den forblir i leverandørens katalog.

Grensesnittet bruker forskjellige etiketter på forskjellige steder. Mobiltittel aksjon sier Favoritt og Min liste. Hjemmehjelp er merket favoritt og Watchlist. Disse navnene refererer til de tilsvarende redde statene, ikke fire separate lister.

Spar en tittel

  1. Åpne filmen eller serien ved hjelp av profilen som du vil endre.
  2. På iPhone og iPad, velg Favoritt eller Min liste i detaljert handling. Ikonens utvalgte tilstand viser det nåværende valget.
  3. Når kontekstmenyen brukes, velg Legg til favoritt eller Legg til min liste.
  4. Gå tilbake til Hjem og søk etter den tilsvarende Favoritene eller Watchlist-skjelvet, hvis det er synlig og har akseptert titler.

På Apple TV, fokuser på tittelen og bruk den tilgjengelige detalj- eller konteksthandlingen. Handlingsetikettene forteller deg om det å velge dem vil legge til eller fjerne tittelen. Ikke anta at et langt trykk alltid har samme resultat i hver skjerm.

Fjern en titt eller endre tankene dine

Bruker Fjern favoritt eller Fjern fra min liste i kontekstmenyen, eller velg den aktive mobil handling igjen. Fjernelse av en listeinnføring sletter ikke en kildefil eller avbryter en leverandørkonto.

Den observerte statusen er en annen uavhengig stat. Hvis du avsluttes en film, kan du bestemme om den bør forbli en favoritt eller i din fremtidige kortliste. Ikke bruk list fjernelse som en substitusjon for å korrigere bevist fremgang.

Når en konfigurert ekstern watchlist-leverandør eier listen, Odyssey Venter på at denne tjenesten bekrefter endringer. Den nåværende implementeringen støtter en MDBList- autorisert vei og kan rapportere at en oppdatering ikke ble bekreftet. Les dette budskapet i stedet for å anta at tapet allerede er blitt spart.

Gjør en liten weekend kortliste

I løpet av uken finner du tre filmer du er tillatt å se. Legg dem til Min liste slik at du kan sammenligne dem i helgen uten å gjenta søket. Etter å ha sett den du har mest oppnådd, merk den som en favoritt og fjerne den fra Min liste hvis du vil at kortlisten bare inneholder uoppdagede valg.

Hvis en av de resterende filmene forsvinner fra en kilde, kan listen ikke gjenopprette den. Sjekk den tilknyttet katalogen eller en annen autorisert kilde. En lagret preferanse og en nå spillbar fil er forskjellige ting.

Vær forsettlig når du favoriserer en person

På en persons side, Favoritt Endringer til Følgende. Denne handlingen legger for øyeblikket til den personens listede uoppdagede titler til watchlisten. Det kan derfor gjøre en liten kortliste betydelig større.

Velg Følg igjen for å fjerne personens favorittstatus. De allerede lagt titlene forblir til du fjerner dem individuelt. Dette oppførselen setter ikke et løfte om meldinger for fremtidige utgivelser, eller automatisk etterfølger på hver enhet.

Hvis listen ser tom

  • Se på profilen: En andres liste kan være annerledes.
  • Sjekk ut hjemmet layout: En skjult eller slettet skjell kan skjule listen mens den redde tilstanden fortsatt eksisterer.
  • Sjekk kildeinngang: Titler som er begrenset eller ikke er tilgjengelige for den nåværende profilen, kan ikke vises som vanlige spillbare innspill.
  • Sjekk tilbakemelding fra tjenesten: En ekstern oppdatering av watchlisten kan mislykkes hvis tjenesten ikke kan bekrefte endringen.
  • Sammenlign enheter nøye: sjekk samme administrerte konto og profil, og bruk deretter synkronisering av problemløsning guide.

Snabba svar

Leder min liste ned noe? Nei Nei Det sparer et sett valg; playback krever fortsatt kilden.

Kan jeg ha en favoritt jeg ikke har sett? De favoritt- og observert-statene er separate. Bruk dem på en måte som hjelper deg å organisere din visning.

Fjerner en shell slett listen? Shelf-konfigurasjonen styrer presentasjonen hjemme. Bruk tittelen fjerning handling når du faktisk ønsker å endre den lagrede listen medlemskap.

Siste sjekket: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Snapshot (bygge) 1037• Tilgjengeligheten kan variere.