Før du begynner

iPhoneiPadApple TVMac
  • En reddet Channel Studio Oppskrift og tilgjengelig innhold.

To nyttige land

A Channel Studio Oppskriften er den lagrede beskjeden av en kanal: dens navn, utvalgte innhold og programmeringsregler. En publisert Live-kanal er den reviderte tidsplanen som seerne kan tune inn. Å holde disse separate lar deg jobbe på morgendagens idé mens dagens kanal fortsetter å spille.

Derfor kan den sparte kanallisten inneholde en kanal som er fraværende fra Live. Oppskriften eksisterer, men den kan ikke ha en publisert, aktivert tidsplan. Det er også derfor endring av innstillinger kan forlate det nåværende Live-programmet uendret.

Finn riktig liste

Åpne Settings → Odyssey Channel Studio Åpent Channel Studio for redde kanaler. Listen bruker statusen som Klar til å publisere, Tidspunktet reddet og Av.

Åpne Livet → Channel Studio for publiserte kanaler. Denne visjonen forklarer uttrykkelig at publiserte kanaler vises der. • Håndtering og sletting av sparede kanaler gir en vei tilbake til den sparte samlingen, inkludert ledelse som ikke bør avhenge av en vellykket Live tune.

Utgiv et redde oppskrift

  1. Åpne den sparte kanalen og sjekk innstillingene.
  2. Velg Ferdig Spare innfødte redaktørendringer. På nettstedet, bruk Spar innstillinger.
  3. Åpne eller fortsette gjennomgangen. Native app bruker Publicer kanal For første gang i utgivelsen og Republikanske endringer for en eksisterende publikasjon.
  4. Sjekk ut den foreslåtte start, programpreview og ekskludasjoner.
  5. Det skal kun publiseres når denne anmeldelsen er klar. Vent på bekreftet resultat og starttid.
  6. Sjekk kanalen i Live etter angitt aktiveringstid.

Online-redaktøren kan tilby Anmeldelse & publikasjon eller Edit program timelineAvhengig av tjenestens nåværende kapasitet. Begge krever fortsatt en reviderte publisering; en redigerbar privat tidsplan er ikke den offentlige tidsplanen.

En endring som ikke bør forstyrres i kveld

Anta at "Evening filmer" allerede er i gang, og du vil ha flere komedier i morgen. Rediger valgene og lagre oppskriften. Den nåværende publiserte tidsplanen fortsetter til du publiserer den reviderte tidsplanen. Overvåk den foreslåtte aktiveringen i stedet for å anta en sparing vil forstyrre filmen allerede spiller.

Resultatet av publiseringen kan si Kanalplanlagt Og vise fremtiden en start. Det kan også rapportere at starten har flyttet til neste tilgjengelig programgrense. Nettstedet beskriver publisering som endringer som gjelder på neste programgrense; tro på den bekreftede inntakets virkelige tid.

Avbrutt, utløpt eller usikker vurdering

Pause forberedelser Det stopper forberedelsen mens du beholder de sparte innstillingene. Fortsett med forberedelseshandlingene som tilbys av den nåværende skjermen. En forhåndsvisning kan utløpe, i hvilket tilfelle oppdater eller gjenoppbygge den før publisering.

Hvis en utgave ikke er bekreftet, gir den opprinnelige skjermen Sjekk ut publisering. Bruk den for å finne resultatet av den opprinnelige forespørselen. Gjentatt å lage en ny kanal eller lage en annen redigering kan gjøre det vanskeligere å forstå.

En endret kilde eller profil kan invalidere vurderingen. Åpne kanalen på nytt i riktig kontekst og forberede seg igjen. En tidligere forhåndsvisning er ikke å fortsette tillatelse til å bruke media etter at kildeinngang har endret seg.

Rediger, sletter eller deaktiverer

Redigering av et redigert oppskrift og deaktivering av en publisert kanal er forskjellige handlinger. I den online redaktøren, Kanalen er aktivert er en innstilling; se på den nåværende tilstanden før du sparer og publiserer endringer.

Fjern kanal fjerner kanalen fra den sparte samlingen og lineup. Den beholder de opprinnelige filmene og episodene, men bør ikke behandles som en fornyelse eller midlertidig pause. Denne guiden lover ikke en undo-operasjon for sletting.

Vil utgivelsen legge til nye medier? Nei Nei Bare godkjent innhold fra dine tilgjengelige kilder kan gå inn i tidsplanen. Hvorfor er de to skjermene uenige? De kan vise riktig lagrede innstillinger mot den aktive tidsplanen. Sammenlign publiseringsstatus og start tid før du diagnostiserer en feil.

Sjekk den delte listen og sparer på dette enheten

Den nyeste Channel Studio Listen skiller konto-delte kanaler fra Spares på denne enheten. Denne delen bevarer lokale kanaler og utkast som ikke er i den delte listen over ledelseskoder. Det er ikke bevis på at en annen enhet har mottatt dem.

Hvis de delte kanalene ikke lades, bruker Åpen kanaler Etter å ha sjekket koblingen. Lokalt bevaring og delt publisering er separate stater. Ikke slett et lokalt oppskrift bare fordi den delte listen ikke har oppfrisket.

En kvalifisert publisert konto kan også vise Oppdaterer automatisk episodereller Sjekk / aktiverer automatisk episode oppdateringer når status er ukjent. Dette er service- og kildeavhengig; det gjelder ikke for alle bibliotek. Appen bekrefter registreringen separat og sier at den publiserte tidsplanen er uforandret. Å tillate det er ikke det samme som å forberede eller publisere en kanal.

Siste sjekket: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Snapshot (bygge) 1037• Tilgjengeligheten kan variere.
Oppdaterte kontroller gjennomgått 2026-10-21 mot 2.101 Kilde bygges 1194. Den opprinnelige arbeidsflytverifiseringstilen er bevaret.