Account verwijderen
Verwijder uw Odyssey De gegevens.
U kunt een permanent Odyssey player account en de bijbehorende geanchroniseerde gegevens zonder contact op te nemen met de ondersteuning.
De verwijdering instructies worden bijgewerkt 24 Augustus 2026
Verwijder via web management
- Openen Odysseyplayer.com/beheer.
- Meld je aan met de beheerscode die door de speler wordt weergegeven, of met je e-mail en wachtwoord als je account gebruikmaakt van de e-mail-aanmelding.
- Openen Account en gegevens.
- Kies uit Verwijder account.
- Controleer met de beheerscode of account wachtwoord, selecteer dan permanent verwijderen.
Dit verwijdert het account, gecodeerde bronnen, profielen, het bekijken en de bibliotheek staat, zoekopdrachten en voorkeuren, sessies, verbonden-tools activaties, aanbevelingsstatus, en eigendom beheerscodes.
Als je niet kan ondertekenen
E-mail [email protected]. Inclusief de beheerscode die door de speler wordt weergegeven of de e-mailadres die is geassocieerd met een e-mailaccount. We zullen de aanvraag voor het verwijderen controleren om het account te beschermen tegen ongeschreven verwijdering.
Wat de verwijdering niet verwijdert
App Store-kopenhistorie en betalingsrecords worden gecontroleerd door Apple. Verwijder een Odyssey account annuleert geen abonnement of geeft een terugbetaling uit. Gebruik Odyssey Settings om de accounts op een Apple TV. Het verwijderen van de app verwijdert de lokale container, maar de platform kan Keychain-records behouden totdat ze uitdrukkelijk worden verwijderd. Het verwijderen van het serveraccount voorkomt dat lokale records opnieuw worden gesynchroniseerd.
Na de verwijdering
De verwijdering is permanent en de broncertificaten kunnen niet worden hersteld. Beperkte beveiliging, fraudepreventie, transactie of juridische records kunnen worden bewaard waar het door de wet vereist. Backups verstrijken door normale beschermde backuprotatie.