Før du begynner

iPhoneiPadApple TVMac
  • En tilgjengelig leverandør kanal eller publisert Channel Studio Kanalen er

Gjør en daglig kortliste

Favorittene gir deg en kortere rute til kanalene du faktisk velger. Å legge til en favoritt kopierer ikke en strøm, endrer en leverandør-abonnement eller publiserer en Channel Studio Oppskriften er. Kanalen må forbli tilgjengelig for den aktive profilen.

Begynn med profilen som skal eie kortlisten. Hvis du setter inn en annen persons seeropplevelse, er det mer nyttig å bytte profiler først enn å prøve å lage en universell liste og forvente hver profil å dele den.

Favoritt av en kanal

  1. Åpne Direkte Finn en tilgjengelig kanal.
  2. Åpne kontekstmenyen: Bruk plattformenes konteksthandling, for eksempel et vedvarende utvalg på et berørings- eller fjerngrensesnitt, eller den tilgjengelige indikator konteksthandling.
  3. Velg Legg til favoritt. Dette er spelling som brukes av den nåværende leverandør-kanalmenyen.
  4. Velg favoritt i Live for å surfe på den resulterende listen.

Favorittkategorien vises når favoritt er tillatt. Hvis en kilde eller profilbegrensning skjuler en kanal, merker det som en favoritt ikke den begrensningen.

Favoritt A Channel Studio Kanal

  1. Åpne Livet → Channel Studio.
  2. Åpne kontekstmenyen for den publiserte kanalen.
  3. Velg Legg til favoritter. Channel Studio Bruk denne forskjellige etiketten i appen.
  4. Tilbake til Live’s favoritt Kategori for å finne tillatte favoritter.

En kanal som bare er lagret som en oppskrift, har ingen publisert Live-rad som favoritt der. Åpne Channel Studio, gjennomgå og publisere sin tidsplan først. Se Spare oppskrifter og publiserte kanaler Hvis de to listene er forskjellige.

Et eksempel som er nyttig

Antag at du regelmessig ser en nyhetskanale, en musikkkanal og din egen filmkanal. Legg til disse tre og prøv favorittkategorien for noen få netter. Hold tilfeldige kanaler i sine normale kategorier til du finner at du faktisk ønsker raskere tilgang til dem.

En nyttig kortliste er liten nok til å skanne. Favoritt hver kanal gjenoppretter den opprinnelige lange listen. Når en favoritt slutter å være nyttig, er fjerning av favoritt mindre forstyrrende enn å skjule kanalen eller slette en favoritt. Channel Studio Oppskriften er.

Fjern favoritt

Åpne samme menu igjen. En kanal som tilbyr Fjern favoritt· A Channel Studio Kanal tilbud Fjern fra favoritter. Dette fjerner personlig utvalg i stedet for den underliggende programkilden.

For en studio-kanal, ikke velge Fjern kanal Når du bare vil det ut av favorittlisten. Deletion fjerner sin sparte kanal og lineup-inngang, mens originalfilmer og episoder blir holdt i kilden.

Forstyrrelse av listen

Favorittene mangler: Først legg til en tillatt kanal og sjekk at du er i den hensiktsmessige profilen. En tom liste trenger ikke sin egen kategori.

En favoritt er savnet på en annen enhet: bekreft den samme administrerte kontoen og profilen, slik at den tilkoblede enheten kan oppdatere og sjekke kildeinngangen. Oppdateringer kan ta tid til å nå en annen tilkoblet enhet.

Jeg har erstattet en kilde: en kildeidentifikasjon kan endres selv om den nye displayen er det samme. For Studio-resepter, koble opp deres kildebindinger. For leverandørkanaler, sjekke den nå tilgjengelige kanalen i stedet for å anta en gammel innføring identifiserer den nye ruten.

Kan man foretrekke bypass voksen beskyttelse? Nei Nei Profile og kilde tillatelser fortsetter å gjelde. En omdømt eller favoritt kanal beholder sin underliggende innholdsklassifisering.

Neste handling

Lag en kort liste nå, og bruk deretter Kanalorganisasjon Hvis du også trenger tilpassede kategorier, navn eller bestilling. Favorittene er det raskeste første skrittet; organisasjonskontroller løser et annet problem.

Siste sjekket: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Snapshot (bygge) 1037• Tilgjengeligheten kan variere.