Înainte de a începe

iPhoneiPadApple TVMac ( în catalizare )
  • Un adecvat conectat Odyssey Profilul
  • Ultimele patru caractere de cod ale prietenului sau e-mail-ul asociat

Ce prietenie poate

confirmată Odyssey Prietenii pot fi invitaţi la Watch Party sau un serial de închidere. O cerere de prietenie trebuie acceptată înainte ca persoana să devină un prieten confirmat disponibil.

Prietenia nu conectează pe cineva la contul furnizorului dvs., furnizează un film sau acordă drepturi media. Odyssey joacă mass-media din surse autorizate pe care participanții le conectează. Păstrați codurile de management complete, parolele de sursă și link-urile de invitație private.

Găsiți prieteni și invitații

Deschide Setări → SharePlay & Watch Party Prieteni și invitații. Utilizarea unui conectat eligibil Odyssey Profilul lui Prietenii nu sunt disponibile pentru profilurile copiilor din sursa actuală nativă.

Pagina separă solicitările de prieteni care vin, solicitările care iese, prietenii confirmati și Watch Party invitaţii . Tratarea acestor liste ca etape diferite, mai degrabă decât a presupune că fiecare nume afișat este deja un prieten.

Trimiteți și acceptați o cerere

  1. În Adăugați prietenIntroduceţi identificatorul persoanei în Ultimele 4 caractere de cod sau e-mail.
  2. Introduceți A Nume private Astfel, le poți recunoaște.
  3. alege Trimiteți o cerere prietenă.
  4. Verificare Cereri expirate. Așteptarea răspunsului Aceasta înseamnă că destinatarul nu a acceptat încă.
  5. destinatarul deschide propriile Prieteni & Invitiuni si alege Acceptarea sau Decline în cererile viitoare.
  6. Utilizarea Reîmprospătează Dacă trebuie să refuzați rezultatul.

Utilizați ultimele patru caractere atunci când acesta este identificatorul solicitat. Nu trimiteți codul de management complet ca un lucrător. Dacă utilizați o adresă de e-mail, trebuie să identifice un cont care poate corespunde serviciului; nu fiecare cont de jucător are neapărat o adresă de e-mail.

Edit un nume sau eliminați un prieten

alege Edit numele sub un prieten confirmat, introduceți noul nume privat și alegeți salvează numele. Anulează Să renunţăm la edit. Un nume de nume este ajutorul dvs. de recunoaștere, nu un nume de nume al contului pentru cealaltă persoană.

alege Îndepărtează prietenul Și confirmă dacă nu mai vrei prietenia. Dacă participați și la un serial Lock, revizuiți acest loc și utilizați acțiunea explicită de la el după cum este necesar. Nu presupuneți că închiderea ecranului Prieteni lasă o petrecere sau un loc.

Unde este furnizat, portretul unui prieten apare pe lista nativă. Nu puteți înlocui o fotografie a unei alte persoane din contul dvs.

Raport, blocare sau dezblocare a unui utilizator

Screenul mai nou Native Friends & Invitations oferă Raport sau bloc în plus față de un prieten confirmat, o cerere intrată sau o Watch Party invitație atunci când serviciul conectat expune instrumentele de securitate.

  1. alege Raport sau bloc lângă persoana destinată.
  2. Pentru un raport, selectați raportul corespunzător Motivul și revizuire De asemenea, blocarea acestui utilizatorcare începe să permită.
  3. alege Trimiteți raport și blocsau dezactivaţi acest togo şi alegeţi Trimite raport. Citiți rezultatul înainte de plecare.
  4. Pentru a bloca fără a trimite un raport, utilizați Utilizator bloc în secţiunea separată a blocului.

Blocarea îndepărtează prietenia și solicitările și invitațiile în așteptare, și împiedică noi solicitări și invitații între conturi. Lăsați orice curent Watch Party separat în mod separat. Pentru a inversa blocul mai târziu, reveniți la Utilizatori blocati şi alege Utilizator blocat. Dezblocarea nu restabilește vechea prietenie sau invitații.

Ecranul raportului explică ce trimite la Odyssey Sprijin. Nu trimite acreditările furnizorului, adresele URL de flux sau tokenurile de invitație. Dacă instrumentele de siguranţă nu sunt disponibile, reîmprospătaţi sprijin. Nu se promite nici un timp sau nici un rezultat.

Folosiți prietenia

Pentru un film sau un episod, deschideți Watch Party organizarea unui lobby, începeți partidul și alegeți Invitați prieteni. Pickers poate arăta Contacte frecvente înaintea altor prieteni. Un prieten ales primește un Watch Party invitaţii pe care le pot accepta sau le pot respinge.

Pentru a partaja episodul, creați un serial Lock și selectați prietenii confirmati de mai jos Prieteni pe alte conturi Odyssey. Aceasta produce o invitație de serie Lock, a cărei reguli de acceptare și progres diferă de Watch Party.

Exemplu de lucru

Quinn cere un prieten pentru ultimele patru personajele lor Odyssey Codul de Quinn adaugă acele caractere cu un nume privat memorabil și trimite o cerere. Prietenul verifică trimitătorul înainte de a accepta.

Când începe noaptea filmului, Quinn alege că a confirmat prietenul în Invite Friends. Nici o persoană nu își trimite codul de cont complet sau parola de sursă. Ambele au nevoie de o sursă permisă pentru același film pentru a se alătura titlului bazat Watch Party.

Probleme și întrebări comune

Scrierea de prieteni este disabil: completează atât numele de identificator, cât și numele de nume privat, și așteaptă orice cerere activă pentru a finaliza.

Cererea nu poate fi depusă: Verificați cele patru caractere sau e-mail cu persoana vizată. Retrageți mai târziu dacă accesul la serviciu nu este disponibil; nu dezvăluiți un cod complet în proces.

Prietenii nu sunt disponibile pentru acest profil sau cont: Verificați contul conectat și profilul activ. Restricțiile sau un stat de reîncărcare a contului pot împiedica accesul.

Persoana nu este în invitați prieteni: confirmă că au acceptat cererea prietenului și refresh. Trimitarea unei cereri singure nu le face un contact confirmat.

O invitație a dispărut: Invitările pot expira sau pot fi utilizate deja. Intreaba-l pe gazda sa inspecteze sesiunea curenta in loc sa reutilizeze in mod repetat un link vechi.

Ultima verificare a fost: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Sursă de imagini (construit 1037• disponibilitatea de eliberare poate varia.
Verificări actualizate 2026-10-21 împotriva 2.101 Sursă construită 1194. Data de verificare a fluxului de lucru original este păstrată.