Înainte de a începe

iPhoneiPadApple TVMac ( în catalizare )
  • acceptat Odyssey Prietenie
  • Profilele eligibile conectate
  • Profile PIN Dacă invitaţia necesită o

Ce face o invitație

O invitație pentru un serial Lock cere unui prieten să împărtășească progresul episodului pentru o singură serie. Ei aleg profilul participant pe cont propriu Odyssey contul de cont. Nu se împărtășește niciun progres prin invitație înainte de a fi acceptate.

Prietenia, o invitație și participarea sunt trei state diferite. În primul rând, confirmă prietenia. Apoi creați blocul și trimiteți invitația. În cele din urmă, destinatarul decide dacă să se alăture. O invitație nu acordă o abonamentă, un login de sursă sau drepturi media.

Pregătiți participanții

Ambele părți au nevoie de profiluri eligibile conectate la Odyssey conturi și acces la seria relevantă prin surse autorizate. Scriitorul are nevoie de un prieten acceptat Prieteni și invitații.

Dacă încuietoarea necesită o PIN Oricum, fiecare profil selectat are nevoie de un profil PIN. Un destinatar nu se poate alătura blocării protejate până când profilul ales nu are permisiunea necesară. PIN Pregătire. Nu schimbaţi coduri PIN sau coduri de gestionare complete pentru a rezolva această problemă.

Restricted household profiles labelled Kids profiles can join household-only locks. They cannot be combined with friends from other accounts in this flow. Odyssey’s website remains for adults aged 18 or over.

Trimite invitația

  1. Deschideţi pagina de informaţii a serialului. alege Seria de blocarefolosind pe ⋯ Menu pe Apple TV.
  2. alege Împreună sau separat Revizuirea opţiunii Require profil PIN pentru a vedea oricum însetare .
  3. Păstrați propriul profil selectat și selectați prietenul de mai jos Prieteni pe alte conturi Odyssey.
  4. alege Seria de blocare.
  5. Deschide Seria de închidere Verifică numărul de invitaţii şi participanţii.

O invitație inacceptabilă nu este un membru aderat. Rulea de așteptare actuală a evaluărilor a adăugat progresul membrilor.

Acceptat cu profilul potrivit

  1. Schimbați-vă la profilul pe care intenționați să îl utilizați pentru seria.
  2. Deschide Setări → Profile → Gestionarea Profilelor Familiare → My Series Locks.
  3. Citiți titlul invitației, trimiterea, modul și PIN cerinţă .
  4. alege Alăturați-vă acestui profil să participe, sau Decline dacă cererea nu este solicitată.
  5. Revizuiți blocul și următorul episod înainte de a începe playback-ul.

În modul împreună, acceptarea poate combina completarea existentă cu grupul. Alegeți separat la creație dacă toată lumea trebuie să completeze fiecare episod independent. Nu accepta un mod pe care nu l-ai acceptat.

Exemplu de lucru

Sam invită un prieten acceptat la un loc separat pentru o dramă săptămânală. Prietenul deschide invitația folosind un profil general de familie, apoi realizează propria lor istorie de vizualizare aparține unui alt profil. Se schimbă înainte de a accepta și se alătură profilului intenționat. Mai târziu completarea pe acest profil actualizează participarea lor.

Cele două conturi pot utiliza surse diferite permise pentru aceeași serie corect identificată. Se potrivește cu seriile și episodele; se potrivește cu credențialele contului nu este necesar sau adecvat.

Rămâne sau rezolvă o invitație lipsită

După ce ați aderat, utilizați Cuvânt cheie: Lock Lock Dacă nu mai vrei să participi. Creatorul are Îndepărtează locațiacare se termină cu locaţia. A scădea înainte de a se alătura evită crearea participării.

Nu apare niciun prieten: Verificați dacă solicitarea prietenului a fost acceptată. Codul sau intrarea de e-mail în Prieteni este doar primul pas.

Invitația nu este disponibilă: poate fi expirat, a fost declinat, a fost deja utilizat sau aparține unui bloc îndepărtat. Intreaba-l sa revizuiasca grupul actual, in loc sa incerce in mod repetat o invitație la stagiu.

Adăugarea rapoartelor a PIN Problema este: Setarea profilului ales PIN prin controlul profilului său, apoi retrage în timp ce profilul rămâne activ.

Profilul are deja un loc: Verificați serialul meu de blocuri. Serviciul refuză să depună o participare în același serial, în loc să înlocuiască în tăcere grupul existent.

Răspunsuri rapide

Pot alege un profil după ce mă întorc? Acțiunea de acceptare utilizează în mod explicit profilul activ. Interfața actuală nu oferă un control de transfer-participare, deci alegeți cu atenție înainte de a accepta.

Remove Friend îmi administrează și locația? Nu te baza pe o schimbare de prietenie ca actiunea de management de blocare. Revizuiți seria și utilizați lăsați-o explicit sau eliminați controlul.

Ultima verificare a fost: 2026-10-08.
Odyssey 2.0.0 Sursă de imagini (construit 1037• disponibilitatea de eliberare poate varia.